Sunday, July 3, 2016

Sekian Lama Tak Bersiaran

Assalamualaikum...

Allahuakbar..lama sungguh tak bersiaran..nasib baikla password nak login masih ingat lagi..hehe.

Sedar tak sedar anak pon dah 2orang sekarang. Alhamdulillah dikurniakan sepasang anak2 yg comel. Bertambah sudah ahli dalam family kecil kami. Insyaallah semakin bertambah jika ada rezeki lagi nanti. Aminn..Kalau ada kesempatan nanti, akan aku share kan pengalaman bersalin anak kedua kami, Harazz Nubayl..ketika entry ni ditaip, beliau dah berumur 3bulan++..Kejap je dah besar usia anakanda. Hanan pon sekarang dah makin bertambah akalnya, bertambah becok mulutnya..Syukur dapat lihat anak-anak membesar depan mata. :)

Labels

Followers