Friday, April 1, 2011

Perlu Tukar Ke?

Dulu time mula-mula wat blog nie, niat aku hanya untuk menggantikan blog lama yang dah di set private atas alasan peribadi. Buat blog nie pon just saje2, untuk berkongsi cerita dan info yang dirasakan bermanfaat. So, takde la fikir nak buat blog nie cantik-cantik..Layout pon main tangkap muat je, asalkan ada.


Tapi bila dah banyak kali membaca blog sendiri, rasa cam sakit mata pulak. Berpinar-pinar, sebab background kaler gelap, then kontra ngan tulisan yang kaler putih..Saiz tulisan pon agak kecik. So, bila baca entry panjang-panjang, bukan saje mata berpinar, kepala pon naik pening dah. Hehehee..


So, korang rasa patut ke aku tukar layout blog nih? Takde idea la..Kaler pe cantik? Or takpe ke kalau biar je gini? Hmm..?



3 comments:

  1. hurmm..xtaw la..
    tukarla kot sket design nye~

    mcm blog sndri gak,rase mcm nak tukar tp byk keje nak edit sume..

    ReplyDelete
  2. tukar lah kot,,,tapi bab bab tukar nie lah paling malas bagi sayaa,,,sb nak ada masa banyak,,

    ReplyDelete
  3. tukar lah kot,,,tapi bab bab tukar nie lah paling malas bagi sayaa,,,sb nak ada masa banyak,,

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers