Tuesday, March 27, 2012

GA - Asfaliza

Kali ni join GA dari opismate yg cantik menawan (eceh, bodek ckett..;p)
Ayat-ayat di bawah ni copy dari blog beliau..hehe..

Dan semestinya adalah syarat kan...

Syarat-syarat nya...

- Kena buat ENTRY pasal GA ni
- Letak link entry tersebut di ruangan komen hanya pada entry ini sahaja. Komen kat entry lain tidak diterima.
- Nak follow boleh. Tak nak follow pun boleh. Kalau follow senang la nak tengok update kan.
- Hadiah ada 1 jek.
- Pemenang berdasarkan cabutan bertuah
- GA berlangsung selama 2 minggu. Jadi akan berakhir pada 5 April 2012
- Senarai peserta akan dipublish selepas tarikh 5 April 2012



Yang berminat nak join gak, leh klik link ni---> sini



2 comments:

Thank You!! ^_^

Labels

Followers