Thursday, January 19, 2017

mini pelamin murah!


Assalamualaikum..
Selamat bertemu tahun 2017 :)

Kali ni nak story sikit berkenaan bisnes sampingan yang aku buat. Boleh roger aku kalau korang berminat nak dapatkan barang atau perkhidmatan berikut :

1. Otak-otak frozen
2. Kerepek pisang dan lain-lain kerepek
3. Supplemen Yummy Skindy
4. Kosmetik Seqy Beauty
5. Sewaan Mini Pelamin RM100
6. Sewaan bantal nikah dan dulang hantaran
7. Servis gubahan hantaran

Entry kali ni aku nak detailkan berkenaan Mini Pelamin. Actually mini pelamin ni korang boleh dapatkan di area Selangor dan Johor.

MINI PELAMIN RM100..!!!

Murah kan..???

Pakej termasuk:
๐Ÿ‘‰4 unit kain tirai belakang warna off white
๐Ÿ‘‰2 unit kain tirai depan/scalloop warna off white
๐Ÿ‘‰1 unit besi backdrop (max 7 kaki x 7 kaki)
๐Ÿ‘‰2 unit stand box
๐Ÿ‘‰2 unit bantal bulat
๐Ÿ‘‰1 unit bantal ottoman atau 1 unit kerusi kacang atau kerusi petak
๐Ÿ‘‰1 unit lampu spotlight RGB (boleh tukar2 warna)
๐Ÿ‘‰2 unit lampu meja
๐Ÿ‘‰2 unit pasu kaca beserta bunga artificial hydragea
๐Ÿ‘‰2 unit pasu kaca kecil
๐Ÿ‘‰2 unit grass ball
๐Ÿ‘‰1 unit karpet bulu putih

Complete set!

Tapi..
Tapi..
TAPII..

Set ni untuk DIY je tau. Means kena ambil sendiri, pasang sendiri dan pulang sendiri. Kalau nak delivery boleh gak, tapi ada la caj tambahan. Hehee..

If korang nak beli sendiri semua barang ni, almost 1k gak la kos dia..baik sewa je kan kalau setakat nak guna sekali.

Whatsapp : 0192727724 (nad) atau 0195426612 (iera)

FB : Mini Pelamin RM100



No comments:

Post a Comment

Thank You!! ^_^

Labels

Followers