Tuesday, September 28, 2010

Open House

Bila tiba syawal, memang jemputan open house tu akan banyak kita dapat...Boleh kata kan dalam sebulan syawal tu, tiap weekend ada je yang wat open house kan? Alhamdulillah...rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari. Jimat gak..Tak payah nak masak dah. Selagi leh hadirkan diri, datang je la..Yela, orang dah jemput, dah susah payah sediakan makanan..Takkan la nk tolak pulak kan. Juadah wajib yang selalunya ada time open house ialah sate. Gi la mana2 open house pun, sate tu mesti takkan tinggal punya..kan..kann..?


Tapi time-time nie kena la selalu beringat. Dok makan je sampai tak hingat dunia, nanti diri sendiri gak merana..Dari siang sampai ke malam dok bantai makan segala macam juadah. Udahnya pastu berulang alik ke toilet gamaknya. Pastu mula lah dapat demam la, ceri beri la dan seumpama dengan nya..Huhuu...




No comments:

Post a Comment

Thank You!! ^_^

Labels

Followers