Monday, September 6, 2010

Bebel.

6.9.2010, Isnin

pejam celik..pejam celik...

tinggal bape hari je lagi nak raye kan? Even tinggal 3 hari je lagi bekerja, tapi mood memang dah pikir raye je nih. Huhu..saboo..saboo..Tapi bila umo dah makin meningkat nih, takde rase excited sangat pon. Kecik2 dulu yela. Seronok sakan nak sambut hari raye. Baju raye sume dapat free. Leh pilih lagi nak fesyen camne, kaler pe yang ikut kegemaran kita. Time raye leh collect duit raye. Bila dah dewasa camni, eceh dewasa..Feel dia biasa2 saje. Feel raye tu cume sampai raye ketiga je kot. Huhu..


Tak kisah la tu. Skang nih tak dapat la nak beronline selalu memandangkan laptop suda rosak dan tak mau idup2 dah. Kena ganti motherboard pulak. Alahai, mahal..Baik la beli baru je kot. Tapi fulus pula tarakk..so, sementara nie beronline gune handphone saja la. Tapi caj dikenakan adalah RM20 seminggu. Hari ni last dapat guna broadband kat handphone tu. Nak subscribe hari-hari, adalah membazir ye. So, pasni takdapat la nak mengupdate blog, facebook, mengharvest di famville dan seangkatan dengan nya. Lagi pun cuti raye kan. time balik kampung memang takde nye aku nak beronline. Uhuhuu..


Pape je la. Just nak ucapkan selamat menyambut aidilfitri. Maafkan jika ada terkasar bahasa dan tersilap kta yang tidak disengajakan. Sesungguhnya yang baik itu datang dari Allah dan yang buruk itu datang dari diri aku sendiri sebagai manusia yang banyak kekurangannya. Balik kampung tu, ingat2 cket..Pandu dengan cermat, patuhi undang2 jalan raye. Jangan lupa baca doa tau.


Daa.


2 comments:

  1. no wonderlah ko nie dah xrajin nak update entry
    anyway selamat hari raya.jumpa raya nanti wahai teman blogku..hahahha

    ReplyDelete
  2. aaaiiikk dh tukar blog..bru ku tau..ptut la diam je kan..wakaka

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers