Sunday, December 12, 2010

Anugerah Blogger Harapan


.thnx utk cik edura hanum yg telah mengtag aku.
.dah tag pastu bagi award...tenkiu..tenkiu..rasa tak layak je blog picisan ni untuk dapat award. hehe..

..slogan kenapa aku suka..
yang nie tak bape paham. suke blog yang bagi award ni ke, or suke blog yang create tag tu? takpela, aku wat suke blog yang bg award nie, iaitu edura hanum. dia member aku since skola menengah. blog dia sempoi, and entry2 dia sume ikhlas dari hati..simple and no copy2..i like~ hehe..follow la dia, edura hanum


..reaksi selepas dapat award nie..
suke..terharu..tak tau la nak cakap apa. aicehh..thanks ey!


..tag 15 blogger yang lain..
ramainya...3 je lah..
- mzhany
- asfaliza
- mas emieza zainur faryna





No comments:

Post a Comment

Thank You!! ^_^

Labels

Followers