Friday, August 19, 2011

Entry Before Cuti Raya

di kesempatan ini.


eheh.


skema plak.


ok, entry kali nie aku wat khas sempena hari raya aidilfitri yang bakal tiba 10 hari lagi..yeayyy!! maklumlah, bila dah balik kampung nanti, takde masa dah beronline atau layan internet..tp dalam masa yang sama, sedey gak coz ramadhan bakal meninggalkan kita...ntah berpeluang lagi ke tak untuk bertemu lagi ramadhan yang akan datang. huhu..insyaallah~ moga dipanjangkan umur..

Kepada readers ku yang tak seberapa, terima kasih kerana sudi follow..and sudi komen..dulu bape kerat je yang ada, skarang dah bertambah dah..takpe lah, tujuan aku wat blog ni pon just suke2 and nak sharing pe yang aku rase perlu..bukan untuk mengejar populariti , followers dan sebagainya. Aku nak minta maaf zahir dan batin kalau sepanjang korang baca entry2 aku ni ada yang pedas ke, pahit ke, pijar ke or mungkin hati terusik ke..Minta maaf banyak2..Mungkin sengaja, mungkin tak sengaja..Tapi apa pon, aku hanya harap dapat wat yang terbaik..


Lafaz maaf ikhlas dari hati juga ditujukan buat teman-teman dan orang sekeliling yang mengenali diri ini..Terima kasih kerana sudi berada di samping aku waktu susah dan senang. I appreciate it k..


Lastly, selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya aidilfitri...Nantikan suprise di aidilfitri..hehe~



1 comment:

  1. Selamat bercuti nard..
    jari disusun mohon seribu ampun dan maaf andai byk silap & salah terhadap u...
    di doakan,segala yg di rancang berjalan lancar..

    huhu,mcm taw je suprise tu o_0

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers