Wednesday, January 25, 2012

Senduk Dan Penapis Air Untuk Door Gift Pengantin

Kan minggu lepas adalah cuti sempena Tahun Baru Cina. Maka apa lagi, balik kampung!! Yippaa! Bila cuti, ramaila pasangan amik keputusan untuk mendirikan rumah tangga coz time2 camni la orang berkesempatan nak pegi kan? Kat kampung aku pon banyak kerja kawen. Tapi aku tertarik kat salah satu pengantin ni yang bagi door gift unik untuk para tetamu. Nak tau pe dia?





Tadaaaa!!!









Comel kan? Isi beg door gift itu adalah senduk, sebungkus jelly, telur dan air mineral...Senduk tu untuk tetamu perempuan, manakala untuk tetamu lelaki dapat penapis air. Mungkin sesuai la dengan perempuan yang suka memasak dan lelaki yang suka "ngeteh" atau lepak kat mamak minum teh tarik. Hehe..At least benda ni leh dimanfaatkan dan berguna kan? Good idea~



Tengah terfikir-fikir apa doorgift untuk majlis aku nanti..Hihii..;p




4 comments:

  1. utk doorgift better bg sesuatu yang blh digunakan.kalau tidak..alamatnya dibiarkan begitu saje.dah membazir pulak

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers