Thursday, December 13, 2012

Setelah Bercuti Panjang...

Alhamdulillah...

Setelah bercuti panjang, berjaya gak melangkah ke ofis pagi nih...Even blur2 je coz dah lama tinggal pc and meja. Memang tido awal jam 12 malam tadi and set jam untuk bangun kul5.30 pagi..Kalau time bujang sebelum ni pukul6 lebih baru bangun untuk solat then leh sambung tido balik. Ops kantoi! Hehe..Coz umah belakang ofis je, 5minit dah sampai..Masuk kul8.30, 8.25 baru sampai..Sekarang ni dah bersuami, tinggal ikut suami, jarak ke ofis agak jauh cket. Dalam 30 minit baru sampai..Nasib la umah dekat dengan highway.

2-3 hari sebelum masuk kerja, hubby dah temankan untuk survey jalan and timing yang sesuai untuk pergi dan balik kerja. Kalau gerak kul6.30 memang jalan tak jam lagi, kalau gerak kul 7.30, hamboi jam tak ingat kat exit nak ke putrajaya and ke seri kembangan. So, time sedang elok ialah pukul 7.00 pagi..Even 2-3 hari ni drive kete hubby, tapi rasa agak awkward gak coz dah lama tak drive kete manual. Selalunya jadi bos je duk sebelah kan. Hehe..Sejuk gak la tangan time pegang stereng tu. Nasib baik ada hubby kat sebelah. Tapi next week dah kena drive sendiri lak. Huuu...T_T

Mood cuti masih ada lagi. Time keje pon asyik nak msg2 ngan hubby je cam time bercinta dulu..2 minggu duk umah nampak muka dia je, bila kat opis jadi rindu lak..huuu..ops, terlayan mood jiwang lak. Pasni banyak entry cite pasal majlis kawen aku..suke duke klaka sume ada...tersenyum2 je bila ingat balik. Pe pon, mendirikan rumah tangga tu memang best! ^_^



1 comment:

Thank You!! ^_^

Labels

Followers