Friday, August 30, 2013

Pot Luck Office~


Assalamualaikum..

Masih bercerita tentang raya..Kali nie tentang pot luck yang diadakan di office sebagai acara tahunan tiap kali hari raya tiba..apa yang seronoknye pot luck ni, masing-masing bawa hidangan yang berlainan (walaupon ada gak yang sama jenis) dan kongsi makan sama-sama..tujuannya untuk mengeratkan silaturrahim sesama staff dan melantak dengan banyak nya selepas sebulan berpuasa..haha!

Aku bawa spagetti home made..Masak memang tak guna prego..Guna je tomato puri, susu, mixed herbs dan rempah lain..alhamdulillah licin..hehe.Hidangan lain macam rendang, ketupat palas, puding, kuih-muih pon ada..Memang makan dari pagi sampai ke petang la..Sampai tapau bawa balik umah! Hehe..



Walau pon pantry kami kecik dan comel, tapi ni la tempat kami makan sama-sama, melepak sama-sama dan wat majlis sama-sama..Semua benda pon lengkap termasuk la microwave, pembancuh kopi, periuk nasi pon ade..hehe..



See..staff perempuan memang cket je..Lebih separuh staff lelaki..Tapi dalam gambar ni pon tak semua coz ada yg kena kerja kat site, tak dapat la join.
 

Semoga tahun-tahun depan pon kita akan wat majlis camni ye kawan-kawan..selamat hari raya, maaf zahir batin ;D

1 comment:

  1. aaaaaaa lapar pulak tengok gambar gambar makanan niiii!!!

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers