Monday, October 10, 2011

Update: Book Sale!









haaaaa....

Kan dalam entry sebelum nih aku ada story mori pasal book sale kan?


Korang dah pegi lom? Aku dahh..alhamdulillah, sempat gak memunculkan diri dan menghabiskan duit serta mencuci-cuci mata kat Maeps tu. heheh..At first, tak plan pon nak pegi situ, tapi cam dah alang2 kan, takleh la lepaskan peluang. Lagi pon area umah aku dah dekat sangat ngan maeps tu. Maeps ni besar dan luas la amat, leh sesat kot dalam tu. Huhu..Nak cari tempat book fair ni pon betul2 ikut sign board yang derang letak sepanjang jalan and follow je kete2 depan. Sampai je parking, ada shuttle bus yang menanti untuk sampai ke dewan tu. Nak menapak leh gak, takde la jauh sangat ponnn..tapi kalau balik nya dah bawa buku berat2, tak sanggup la plak kannn...

ni sape ntah..saje aku uplod kat sini nak penuhkan ruang entry.


time nak bayar, kaunter adalah banyak..so tak payah beratur panjang and tunggu lama..nice~

Terlaaaaluuuuu banyak buku sampai berpinar-pinar mata dan pusing otak nak memikir buku mana harus dibeli. Harga buku-buku tersebut juga sangaattt murah sampai rasa nak hantuk kepala kat dinding dan cubit-cubit pipi banyak kali coz tak percaya..Bayangkan buku-buku National Geography, business, peta Atlas dunia yang harga kat luar beratus-ratus, korang leh dapat dengan harga RM15 jek?? Novel-novel yang berharga RM30-50, dijual dengan harga RM8 jek..???Kebanyakan yang datang pon bawa troli dan kotak sendiri coz derang memang borong habiss...Puas aku round-round dari hujung ke hujung, tak sedar dah 2 jam duk dalam tu. then, aku capai la mana sempat coz ada destinasi lain nak gi plak pas tu..Masa memang mencemburui kita kan..;(

ini lah hasilnya..hehe..


sume ni berjumlah RM46 sahaja..;)

Ohh...nasib lah tak ikutkan nafsu tamak..kalau tak memang lagi banyak wang melayang..hehe..Kalau korang lom pegi, jangan lupa pegi...Masih ada lagi kat maeps tu sampai 16 OKTOBER 2011 ni! ;)




5 comments:

  1. seronok kan...ingat nk pg lagi la this week..tak puas membelek..

    ReplyDelete
  2. ibudhira: tak puas pegi sekali je..nak lagi..nak lagi...

    alif roznan: taktau nak beli buku pe..better u pegi n pilih sendiri, lagi puas hati.

    ReplyDelete
  3. nanti nk pinjam men are from mars. hahahhaha

    ReplyDelete
  4. ala..sy x pandai cari..
    carikanlah plis..LoL

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers