Friday, October 21, 2011

Yang Lalu, Biarlah Berlalu

hidup ini terus berubah, selalu berganti
ada duka dan ada tawa disana
jangan pernah engkau menyesali
semua yang telah kau lewati, lepaskan semua



yang lalu biarlah berlalu
biarkan saja apa adanya
yang lalu biarlah berlalu
jadikan kisah hidupmu


yang lalu biarlah berlalu
jadikan kisah hidupmu
lepaskan semua, lupakan saja





Korang pernah ada diary? Aku ada...First time guna diary dari Form1 (1999) sampai lah tahun nie (2011)...Tapi bila umur makin meningkat nih, dah jarang update diary tu..Diary tu siap berkunci bagai. And penuhhhh dengan rahsia..Hehehehh...Tapi skang orang dah tak pakai diary kan? Orang guna blog..Taip je, tak payah lenguh2 tangan nak tulis. So, aku decide nak hapuskan je la diary nih. Cam hapuskan bahan bukti..Ala, bukan apa..Malas nak simpan dan malas nak baca balik. So, apa guna nya? Hehehee..Sayang nak bakar? Tak lahh...Sebahagian cite dalam tu masih terakam kemas dalam memori otak aku, just hard copy je yang terhapus. Hehee..Biarlah menjadi sejarah..Yang penting, kita tumpukan pada perkara sekarang dan akan datang. Hidup kena ceria dan bahagia. Insyaallah.. ;)



Good bye to u..;)







5 comments:

  1. ahaha hapuskan bukti nampak, akak tak pernah ada diary seumur hidup. kahkahkah ntah mcm erkkk xperlu lah kot. ini akak lah yer...

    ReplyDelete
  2. diari malas nak tulis...bloq pun dah malas nak update..hurmmmm
    sejarah lah hanya kenangan..
    hari ini adalah kenyataan,
    esok adalah pengharapan,InsyaAllah~

    ReplyDelete
  3. ahaha..yg berlalu biar berlalu..hapuskan bukti sebelum menutup mata..(mcm ada mysteri case lak) ahaha..

    ReplyDelete
  4. Alif Roznan: Bersyukurlah coz pengalaman banyak mengajar kita untuk jadi lebih baik..;)

    ReplyDelete
  5. pernah mase 1st time jatuh cinta..hahahaha..semua cite dlm diari..tp bila hbgan tu tak menjadi..perit nya bace blik coretan2 lama dlm diari..sjk dr tu..tak de dah diari...

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers