Friday, January 21, 2011

mzhany 1st GA


Nie syarat2 untuk join GA tu...Nie link dia = mzhny

1) Buat 1 entri dengan tajuk “mzhany 1st GA”

2) Masukkan banner kat atas ni dalam entry korang

3) Make sure ada link ke entri nih. entri mzhany 1st ga nih…

4) FOLLOW MZHANY? optional la, kan nnti ada yang cakap buat GA nak tambah follower lak kan…so bagi kelonggaran la nak follow ke tak...

5) Masukkan mzhany.com ni, dalam beloglist korang, ye la senang kan nak tahu hapdet GA nih.huhu dan jugak mzhany teringin nak berada dalam bloglist korang yer…

6) Dah siap entri, tinggalkan komen kat entri ni, bagila link korang yer…link entri korang…

7) Pemenang adalah ditentukan secara cabutan yer…dilakukan oleh MZ & HANY.


DONE....Moga2 sy bertuah di pagi jumaat ini..Aminn~ ^_^


2 comments:

Thank You!! ^_^

Labels

Followers