Tuesday, January 25, 2011

Tercalar Sudah Rekod 2011

Punya la aku cuba bertahan dari hari ahad lepas..Tamo gi klinik. Makan je la panadol yang ada and ubat selesema. Tapi demam tak gak kebah2...Hari isnin aku dah lepak je, tapi berusaha gak bertahan sampai kul 5.30pm.


Then bangun pagi hari nie, takde suara. Tibe2 cam bisu..Oh my God!! Bos kol dua kali pon aku tak angkat coz dah try2 tapi suara takmo kuar. Last2 communicate guna sms je. Pas settle kan keje bos, aku gi klinik, dapat mc 1 hari..uhuhu..Tercalar sudah rekod untuk 2011. Tak berjaya bertahan..Baru nak jadi pekerja terbaik kan, tak pernah claim mc..Ahahaa..Macam boleh plak.
Semoga diriku cepat sembuh. So, leh keje cam biasa esok. Aminn~





2 comments:

  1. jangan terlalu fokus dgn kerja sehingga memudaratkan kesihatan..

    semoga ceput sembuh, InsyaAllah..
    Amin :p

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers