Saturday, January 29, 2011

1st GA Pearl by MooN


Ohohoo..Kali nie cik lady dyot nak join GA yang dianjurkan oleh Moon.

Apa yang perlu cik lady buat :

1. Buat satu entry ringkas mengenai GA ni...dan entry tu mestilah mengandungi,,


* sebab kenapa anda join GA ni..
Ok, cik lady join GA ni sebab nak cuba nasib..Mana la tau bertuah kan..So, dapatlah merasa adiah dari cik Moon...Pastu, GA ni cam menarik je sebab berkaitan ngan warna. Even kaler peberet cik lady iaitu BIRU takde dalam list, tapi takpelah, cik lady nak join gak GA nih! ^_^


* antara warna putih, peach dan hitam,, which color describe me the most..dan nyatakan kenapa...HANYA 3 WARNA DI ATAS tau...
Erm...Cik lady pilih HITAM...Sebab..err, sebab pe ekk..sebab hitam itu menawan, elegan and senang nak match ngan sume kaler..yer, cik lady tau kaler putih pon senang nak match, tapi cik lady lebih prefer HITAM..sebab...suke ati cik lady la! ngahahaaa..lagipun kaler hitam tak cepat kotor kan..haaa..and nampak smart!


2. Letak banner kat atas tajuk 1st GA Pearl by mOoN dan linkkan ke entry ini...
ok..sudahhhh~


3. Terbuka kepada bloggers boys and gurl...
cik lady nie gurl~ hehehh..


4. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tau...HARUS!! x boleh nak malas-malas...hehehe...
cik lady nak tag, nama2 kat bawah nih:
~ mzhany
~ edura hanum
~ Ibu Dhira



3 hadiah misteri menanti peserta yang berjaya dan 1 hadiah khas untuk peserta bertuah...


Tarikh akhir menghantar penyertaan :

14 February 2011 (Isnin)
awww...hari valentine yew~







1 comment:

  1. penyertaan disahkan...^^

    thanks join...good luck yaa...:)

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers