Tuesday, June 7, 2011

Chocolate Lava..I Like~

First time aku makan bende ni time besday bobot pada bulan Mei yang lepas...Amboiihh, sedap gilak..Terus rasa cam terpikat. Actually feveret cake aku kat SR ni, blueberry cheese, tapi bila dah merasa cake nih, terus aku lupa kat blueberry cheese..uhuhuu...



Kek ni cam chocolate moist kot..Luarnya lembut je, pastu topping ngan white cream, dalam tu ada inti sos coklat cair...yumm!





Perhatikan bila dikuis, topping white cream tu akan mencair dan berpadu ngan sos coklat kat dalam tu...Sluuurrpppp~


Hampir tiap minggu lak aku bli mendalah ni...Adeiiii~ Cam ketagih lak. Bahaya nih. Dah la harga leh tahan mahal. Kan tiap isnin hingga khamis, kalau kita beli 1 slice cake kat SR, free 1 cup of tea or coffee kan...Tapi aku kecewa gilak bila kek chocolate lava ni tak termasuk dalam pakej tu..haihhh...so semalam gi SR, beli lah blueberry cheese cake 1, ngan chocolate lava 1..Bila aku makan dua2, ternyata chocolate lava nie lebih terpahat di hati...wahahaa..sedapnye..



p/s: aku memang penggemar cake ;)





5 comments:

  1. mak aiiiiiii
    ko wat aku terliur sangat nie
    harus cepat2 aku p sr tue beli coklat lava nie

    ReplyDelete
  2. wah.. blog ni dah ada gambar lahh!!!! kekekekke

    ReplyDelete
  3. edura: ohh..ni makanan yang wajib beli..hehe

    rixals: wah..bujal dah reti mngomen blog org lah!!!

    ReplyDelete
  4. meleleh dah ni...mak aih..,sedap giler!

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers