Monday, June 20, 2011

Coca cola Glass di McD Punye Cerite..


Mereka yg gemar makan mcd mesti tau yang skang tengah ada promotion kat mcd, kalau bli value meal, seat large ngan sundae, dapat free coca cola glass limited edition. Benda free ni konfem ramai la suke termasuk aku. Sabtu lepas gi makan kat macd equine park ngan osmet aku. Borak punye borak..Makan punye makan..Fries tak habis, kitaorang tapau bawa balik. Sampai je umah tengah lepak2, tibe2 dapat sms dari osmet aku..(bilik sebelah2 pon communicate guna sms!)

Dia : nad..sori, aku tertinggal gelas kite kat mcd tadi..
Aku : yeke? aku ingat ada pada ko!
Dia : aku sedey..huk huk.
Aku: Jom gi mcd
Dia : Seyess?
Aku : Jom!

Oh, takleh jadi..Aku terus ajak dia kua balik gi mcd. Masa tu kira dah sejam la gak pas balik dari mcd.


Sampai je kat mcd, tempat kitaorang duduk tadi dah ada orang lain duduk, gelas2 tu pon dah takde..Ahhh..si osmet aku terus gi tanya cleaner kat situ. TAKDE! nampak lagi sorang cleaner..tanya punya tanya..dia kata ada simpan kan..wuhuuuu~! tak sangka leh dapat balik..yeayyy..balik umah ngan senyuman coz tak sia2 patah balik gi mcd. hehee..



cantik kannn.. ^_^


Ada pernah tu, gi mcd gak beli set yang sama, bila dah bayar, takde glass free..tanya kat cashier tu, glass mana? kot2 dia terlupa kan.."glass dah habis stok, datang lain kali ye kak" haihhh..kecewa..nak wat cmne, takde rezeki kannn~

6 comments:

  1. saya ada banyak gelas ni...mau? :)

    ReplyDelete
  2. nak gelas jugak..g mcD jugak r pasni..huhu
    jom jenguk post baru pasal:

    fakta menarik tentang senyuman

    ReplyDelete
  3. nasib baik cleaner tue tlg simpankan
    kalau tidak...alamatnya ada juga yang meraung dalam mcd tue.kihkih

    ReplyDelete
  4. Alif Roznan: takpela..u simpan la wat collection u..tq tau.

    ~sHy~ : jom2..sementara stok masih ada. hehe

    Edura Hanum : tak kire..aku g kaunter, mintak yg baru..wahaha

    ReplyDelete
  5. sanggup tu patah balik ambik gelas free...hahahhaa

    ReplyDelete
  6. sanggup tu patah balik ambik gelas free...hahahhaa

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers