Monday, September 12, 2011

A Doctor In The House.



Aku bukan penyokong mana-mana parti politik..Bukan juga hanya berdiri di atas pagar. Tapi aku punya pendirian dan pendapat sendiri. Ok lah, takmo cite panjang. Sebenarnya..





Aku teringin baca buku nie..Aku minat membaca..Ada sape2 nak belanja tak? Harganya RM100 je..;) Atau maybe ada sape2 yang dah beli ke? Nak pinjam bleh? ;))




8 comments:

  1. pinjam national library..ade kot..

    ReplyDelete
  2. Pergi MPH duk situ baca sehari

    ReplyDelete
  3. salam...

    takpe mana2 pun asalkan kita amik mana yang positif dan tinggalkan yang negatif :)

    ReplyDelete
  4. gaji bulan ni pi beli..
    lagi best bace kalau buku sendiri~

    ReplyDelete
  5. nazz : ooo..katne tu?

    afif : hari tu dah baca dah..tapi baru bape page je coz kesian kat org yang tgah menunggu..;)

    hawa : betul..hehe..

    alif : takleh, lebih bajet..bajet bahan bacaan tiap bulan rm20-rm30 je. kena kumpul 5 bulan..huahh..

    ReplyDelete
  6. xpe beli, nanti bleh claim utk tolak lhdn...;)

    ReplyDelete
  7. RM20,30 tu mesti beli mag wanita ngn fashion :p
    ade nanti saya bagi pinjam~

    ReplyDelete
  8. alif: mana ada...tak beli mag2 camtu..huhu

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers