Monday, May 30, 2011

Cuti Sekolah.

Cuti skola kini tiba lagi..Tapi untuk golongan bekerja cam aku nie, takde rasa beza pon antara cuti skola or hari-hari biasa..Umah pon dekat ngan office, memang tak merasa lah jalan jam ke apa. Kalau dulu time kecik2 syok la cuti skola. Tak payah bangun awal pagi, tak payah basuh and kapur kasut, tak payah iron baju untuk diri sendiri and adik-adik sekali, tak payah buat keje umah..Ehhh, kena wat gak. Bila tiba cuti skola je, mesti cekgu bagi keje umah melambak..Cheaa..tapi biasanya, esok dah masuk skola, malam tu baru nak wat..hohohoo...


Dan bila tiba cuti skola ni gak la, ramai yang amik kesempatan untuk mendirikan umah tangga. Kadang2 bila tibe weekend je smpai 4-5 jemputan kena hadir. Huhuuu..Tahniah la yea..Apa pon, aku nak ucapkan selamat menjalani cuti skola, terutama buat golongan budak skola and cekgu2..









1 comment:

Thank You!! ^_^

Labels

Followers