Friday, May 6, 2011

Gua.

Kadang-kadang rasa macam nak duduk gua and bertapa sorang2 kat situ..
Sonok kot..Takde gangguan..senyap sunyi aman damai...eh tapi, bilik kat umah pon dah cam gua..kunci pintu, tutup langsir...Bila dah duduk dalam tu, tamo kua2..Memang selesaaa..motif? perlukan masa dan ruang untuk berseorangan...;p


Masa cuti hari pekerja yang lepas diserang demam sampai takde sore..lagi2 time baru bangun tido..oh, sepatah haram pon tak kua..masa tu lah terasa nikmatnya suara. nak berbual dengan orang pon takleh..dugaan...agak nya mulut nie banyak cakap benda sia-sia kot, tu yang Tuhan bagi rehat. nie pon ada balance2 lagi, cakap depan2 leh kontrol lagi, cakap kat tepon, leh dengar jelas la sengau tu..tapi bos leh lak komen, "i lagi suke dengar sore u camni, cam matured cket..haha." erkk...adakah sore aku seblom nie kedengaran agak kebudak-budakan? nak wat camne kan..muka pon ala-ala baby face, sore pon sama la...uwekkk~ ;p


Oh, berbalik pada gua..Aku teringin terokai gua. Gua kelam pon jadi la. Macam best je kan? Sape2 nak pegi, jangan lupa ajak aku..!



2 comments:

  1. huhu..gua kelam dah penah pi..

    kite pi gua niah nun..yok~

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers