Friday, July 27, 2012

Wedding progress : D.I.Y

Pejam celik pejam celik...

Dah penghujung bulan Julai 2012..Cepat betul masa berlalu..Rasa macam tak perasan kan? Mungkin Allah dah tarik sikit demi sedikit nikmat masa tu..Huhu...Sedar tak sedar, tak lama lagi je aku akan bertukar status..Mungkin tahun ni tahun terakhir aku akan beraya dengan title "anak dara" aicehh!


Menyentuh tentang progress, sebenarnya takde benda sangat pon dah complete. Aku ni jenis malas nak pikir sangat, kang jadi stress. Lagipon busy dengan keje je kan. Hal sendiri pon sampai tak terpikir..hehe..ayat poyo cam keje bizi tahap gaban je..Setelah banyak menggoogle, aku tengok kebanyakan pengantin sekarang ramai suke DIY untuk persiapan perkahwinan masing-masing..Bagus la kan, jimat kos dan dapat kepuasan..


Ikut kan hati ada gak aku list untuk DIY.

1. Quilling untuk thank you card
2. Paper bag untuk door gift
3. Hantaran
4. Bunga pahar / bunga telur
5. Guest book
6. Guest book corner

Ecewahh..banyak plak la kan..Kalau rajin, boleh la buat, kalau tak rajin, jadi angan-angan je lah..Sekarang tengah progress untuk bunga pahar..slow and steady..siap la tu nanti, insyaallah..;)

comelnye quilling..^_^


4 comments:

  1. bestnye kan wat sniri.. dni kawen ritu pun wat sndiri segala bagai :D

    ReplyDelete
  2. dear.. dodo palgantong loose powder still available :)

    ReplyDelete
  3. Hеy! Sοmеonе іn my Faceboοκ
    group shared thiѕ site wіth uѕ so І came
    to check it out. I'm definitely loving the information. I'm bookmаrκing anԁ will be tweetіng this to my folloωегs!

    Wonderful blog and wonderful ԁеsign.



    Alsо νisit mу web blоg: how to save money at disney world

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers