Friday, January 4, 2013

Sale!! Perfume Original with Half Price!!






Assalamualaikum...

Suka pakai branded perfume? POLO? DKNY? Hugo? etc..etc..
Berapa harga korang kena bayar untuk dapatkan perfume original?

RM4OO??

RM3OO?

RM2OO++ ??


Kini, korang boleh dapatkan perfume tersebut dengan harga yang amat berbaloi-baloi..Kualiti original dijamin!


Hanya RM15O untuk sebotol perfume!


Kali nie nak menjual perfume lak..Ada yang nak beli ke? Actually aku bukan la pengedar or penjual, tapi tolong orang jualkan jek. Barang dijual murah coz nak habiskan stok. Actually perfume2 ni untuk dijual di Sogo.

Hubby dah belikan aku sebotol untuk test sama ada perfume ori ke tak. Memang terbukti original and bau pon tahan lama..So baru lah berani nak jual kat orang ramai. Semua brand ada dan harga untuk semua perfume adalah sama iaitu RM15O + postage (RM10 Semenanjung / RM15 Sabah Sarawak)


Sesiapa yang berminat nak order leh email ke nadzae_cool@yahoo.com
Semua brand pon ada, tapi limited stok lah.

Sertakan perkara-perkara berikut:
Nama penuh :
Alamat :
No.tpon :
Nama produk :
Kuantiti :
Attach sekali gambar perfume yg korang nak tu untuk rujukan kami.

Kalau nak tanya je dulu pon leh..Aku sedia membantu. Hehee..
Stok adalah sangat terhad. So, first come first serve.


Yang ni feveret aku..hehe.;)

Update :

Stok perfume dah habesss..Tettt..Laju je cam goreng pisang panas. Pada yang masih email nak tanya pasal perfume, tinggal dua jenis je yang masih available:

1. DKNY Be Delicous Pink (yg cam kat atas tu)
2. Lancome Miracle (cam kat bawah ni)



No comments:

Post a Comment

Thank You!! ^_^

Labels

Followers