Thursday, April 4, 2013

Atttt...chumm..!!




Assalamualaikumm..


Att...chummm!!
Att..chummm!!


Kesat-kesat hidung.


Att...choooo..!!!




Tersandar ke kerusi..Kepala dah pening..Bersin tak juga henti-henti.

Kalau tutup air cond mungkin kurang sikit. Tapi panas la plak. Apa pon tak boleh. Itu lah gejala resdung. Bila start gatal-gatal hidung, terus bersin tak henti-henti..Macam-macam dah aku try, tapi tak berkesan gak. Dari facial resdung, sedut-sedut asap, makan tablet..Mungkin tak istiqamah kot.

Ingat nak try rawatan yang Permata Hijrah tu, tapi pernah kua paper kan tentang kes produk dia kan? so cancel lah. Nak kata alahan seafood, aku bukan makan seafood pon, melainkan ikan je. Tapi bila start bersin-bersin ni, pening dibuatnya. Kadang-kadang boleh sampai demam. Tiap pagi mesti nak terbersin, sejuk sikit pon nak terbersin..Sampai merah-merah muka. Huhu..Bila kat ofis lagi la susah, time jawab call, tetibe terasa nak terbersin...Haaa..haattt...~_~ Addeiii~ Selalu bila terbersin-bersin ni, hubby laju-laju je cakap.."eeee..virus..viruss.." Cait~ Pastu gelakkan aku cakap bersin macam kucen..=_=

Korang ada resdung x? Apa produk yang elok untuk atasinya eh?








2 comments:

Thank You!! ^_^

Labels

Followers