Wednesday, April 3, 2013

Header Free!

Assalamualaikum...

Alhamdulillah, murah rezeki hari rabu...Tengah dok blog walking, tetibe ada blog yang buat promotion nak bg header free kan..Maka, mari lah kita mencuba nasib. Tak sangka, baru beberapa saat hantar request, dia reply bagitau header dah siap. Wahhhh...happy makcik. Tenkiu meuz!!! ^_^


Taddaaaa...






Disebabkan background asal tak bape sesuai dengan kaler header ni, so aku adjust la cket.. Baru lah nampak header ni cam menonjol kan. Hehee..Maklumlah aku ni jenis malas nak hias blog. Semua pon amik yang free dah tersedia je, termasuk la template blog.

Kalau korang nak mencuba nasib untuk dapat header free gak. Jemputlah singgah :








No comments:

Post a Comment

Thank You!! ^_^

Labels

Followers