Tuesday, November 2, 2010

Give Away Kecantikan #4 | Hadiah Tajaan


jom sertai giveaway ini... ada hadiah untuk lelaki dan wanita. jadi, tak kira jantina, GA ni boleh disertai oleh semua lapisan masyarakat. hehe... 5 orang pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah... syarat penyertaannya adalah seperti berikut:




  • mestilah menjadi follower ardinihumaira.com & Suffah Beauty Shop
  • buat satu special post mengenai giveway ini dan tinggalkan link penyertaan anda di kotak komen entry ini
  • hadiahnya adalah satu sachet daripada mana-mana produk di atas tu untuk seorang. boleh cuba pastu kalau rasa ngam boleh beli sekotak dan berkotak-kotak terus di Suffah Beauty Shop ;)
  • warganegara Malaysia dan beralamat di Malaysia (duk OC tak jadi masalah)
  • nak tag orang pun boleh... tak tag pun tak apa... ;)
  • nak letak banner di sidebar pun boleh... tak letak pun tak jadi masalah... ;)
  • tarikh tutup penyertaan adalah pada 7/11/10 jam 11 malam

Klik sini: Ardini Humaira





2 comments:

  1. salam...

    terimakasih kerana sudi menyertai giveaway kecantikan #4 tajaan Suffah Beauty SHop...
    semoga bertuah ya!
    Goodluck ^__^

    regards
    ~dni

    ReplyDelete
  2. salam...

    terimakasih kerana sudi menyertai giveaway kecantikan #4 tajaan Suffah Beauty SHop...
    semoga bertuah ya!
    Goodluck ^__^

    regards
    ~dni

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers