Wednesday, November 10, 2010

Rugi Betul!

10.11.2010, Rabu.


Tadi pagi bangun awal coz nak bersahur. Aku tak masak nasi coz rasa tak selera je nak makan nasi. Then panaskan lauk tadi malam, makan la lauk je. Pastu masak megi tom yam. Tak selera gak, bazir tul..Nampak roti, amik la sekeping. Tu pon tak habis. Makan la roti tu separuh. Then minum susu segelas. Pastu tengok jam kat enpon dah pukul 5.38. Seingat aku waktu subuh masuk kul5.38 la, dan time tu aku tengah meneguk air lagi. Gulp! Abes la tak sah pose..Dah lebih time nih. Huhuu..


Bila kat opis, kak L bagi muffin coklat. Nyam2..Aku macam nak makan ke tak nih? Ahhh...Makan je lah. Tengah syok makan tu, aku mendapatkan khidmat mr. google, gi kat website jakim kot. Tengok kalendar waktu solat yang latest, hari ni, waktu subuh masuk kul 5.40. Alaa..Rugi betul. Kira aku ada masa lagi 2 minit la sebelum habis time. Huk hukk...Tapi dah termakan tu. Takleh nak watpe la. Apsal la time lain2 plak. Kat kalendar memang state kul 5.38. Hmmm..Takpe lah. Maybe sok la aku pose. Chayok!!




No comments:

Post a Comment

Thank You!! ^_^

Labels

Followers