Friday, November 5, 2010

Sape Nak Hadiah Free Dari Paris?


Haaa...entry nie dari blog sis asfaliza. mekasey~ saye akan join coz giveaway nie tak memerlukan saye untuk mengupload pic muka sdiri...hik hik..

Wokayh, first syarat dia kena wat entry pasal giveaway nih. Jangan lupa ha letak sekali pic ni and link trus ke blog penganjur-DONE!


Pastu kannn..Pastu korang jangan lupa tau letak sekali pic atas tu kat side bar blog, pastu link gak kat blog penganjur - DONE!


Nie syarat common...Sila jadi follower kepada blog penganjur. Aku adalah follower ke 486. Hooyeahh!! - DONE!


Dah settle tu, kena tag lak lagi 3 orang. Pastu ha, kena pastikan orang korang tag tu, tau yang derang kena tag. Kalau tak tau, kena la bgtau gak. Haa.... - DONE!
Mereka yang bertuah ialah~ 1. edura hanum


Yang terakhir kalinya, kena tinggalkan nama dan link entry kat kotak komen entry giveaway nih. So, senang la penganjur nak trace korang balik kannn... - DONE!



Marilah join beramai-ramai sebab lagi ramai join, lagi banyak la hadiah..ohohohoo...Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20.11.2010, 12.00pm. Moh, join cepat weh!






No comments:

Post a Comment

Thank You!! ^_^

Labels

Followers