Friday, November 12, 2010

Jumaat.

Selamat Hari Jumaat.

Tiap minggu tertunggu-tunggu hari jumaat. Baru hari isnin, dah tertanya-tanya bila nak jumaat. Bila tiba hari khamis pon, orang sebok berkata mengenai malam jumaat~ Pe besh nye Jumaat? Kalau tanya kat pakcik jumaat pon maybe dia leh bgtau pe besh nye hari jumaat nih. Bagi kaum perempuan, syok la sebab waktu rehat lama. Dari pukul 12.30 - 2.30. Kebanyakan kaum perempuan gunakan waktu tu untuk bershopping di jusco, giant dan sebagainya. Aku kalau setakat nak window shopping leh la. Sayang duet ohh..Then, rasa waktu kerje tu cam singkat je..Baru wat keje..Eh, dah kul 5.30? Balik! Tapi aku jarang la balik on time kan.


Bila dah jumaat, sok nye adalah sabtu dan ahad. Besh..Coti!


Sekian.


2 comments:

  1. selamat ari jumaat nard
    xsbr nak tunggu selasa.nak balik kg...allalalallalala

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers