Wednesday, October 10, 2012

Iklan : Bilik Untuk Disewa di Sri Kembangan

Hari tu aku dah iklan kat mudah.com...Tapi terlupa lak nak letak no.tpon, kui kui...So, aku dah iklan lagi sekali...Baru semalam wat, tapi sampai ke hari ni takde pon orang contact lagi kan. So aku nak iklan kat blog lak bagi sape-sape yang tengah mencari rumah or bilik untuk disewa area Sri Kembangan, boleh la refer pada iklan di bawah ni ye:



ADVERTISEMENT

-          Mencari teman serumah untuk kemasukan 1 November 2012 dan 1 Disember 2012.
-          Perempuan, islam, bujang
-          Bekerja / belajar
-          Pembersih, pandai menjaga diri, berpakaian sopan
-          Sewa bergantung kepada jenis bilik. Ada 4 bilik tetapi hanya tinggal 3 bilik kosong.
-          Bilik Medium, boleh masuk 2 orang – RM220. Bilik Single untuk seorang sahaja – RM160 (Available 1 November 2012).
-          Master bedroom boleh masuk 2 orang, ada katil queen saiz, cermin, almari, private toilet, kipas siling – RM380 (Available 1 Disember 2012)
-          Bil utilities RM30 sebulan
-          Rumah teres lengkap dengan kabinet dapur, dapur gas, pinggan mangkuk dan peralatan memasak, ampaian baju, sofa, meja makan, rak pinggan mangkuk, peti ais, microwave, TV (tapi tiada astro)
-          Lelaki dan haiwan peliharaan adalah tidak dibenarkan.
-          Berdekatan kedai runcit, pasar malam, dobi, etc.
-          Perjalanan 20 minit ke Cyberjaya, Putrajaya, Seri Kembangan, Puchong.
-          5 minit ke Jusco Equine Park, Pasar Borong dan Giant Seri Kembangan
-          Laluan bas. Hanya berjalan kaki ke bus stop.

 ni ruang makan.

 master bed room

 ruang tamu

-     Boleh email ke nadzae_cool@yahoo.com untuk sesiapa yang berminat.  ;)

Update:
Maaf ye, bilik dah fully booked. Tinggal master bed room je, available 1 Disember 2012.
Tenkiuuu...











5 comments:

  1. ramai lak email bertanyakan bilik ni..Maaf ye, dah fully booked. yang ada cume master bed room je, available 1 Disember 2012. Tenkiuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Where is this house? Sy nak sewa bilik master ni. Ade kosong lg?

      Delete
    2. ada. dkt dgn equine park. boleh email no.tpon ke nadzae_cool@yahoo.com?

      Delete
  2. tinggal bilik yang ko duduk sekrang ke?kat area situ ada rumah nak sewa x

    ReplyDelete
  3. pelangi chenta : a'ah, tinggal bilik aku duduk..rumah sewa ada je klu cari..apartment byk la, klu rumah teres susah cket, klu ada pon mahal cket..ko cari je kt mudah.com

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers