Tuesday, October 16, 2012

Walimah : Nobita & Shizuka




Alhamdulillah... Selamat dah Nobita dan Shizuka diijabkabulkan..Ingatkan dalam kartun je derang bercinta, dalam dunia nyata pon selamat dah kawen...Ahaha..Actually, nobita tu abang aku and shizuka tu akak ipar aku. Derang la guna nama nobita and shizuka kat fb masing2..Pastu time kawen pon letak banner besar2 gambar nobita and shizuka pakai baju pengantin. Peminat tegar kot. Comel je abang aku design sendiri. Tapi kartun kat kad kawen aku tu pon adik bongsu aku yang design kan. Adik beradik aku orang seni, pandai melukis, main instrument, menyanyi..Aku sorang je tak reti, takde bakat..huhuu..Takpela, being different is unique

2 comments:

  1. tahun nie 2 kali majlis la kat uma kau kan?

    ReplyDelete
  2. pelangi chenta : sekali je..time belah aku nanti, majlis sekali dengan abg aku. time belah tunang aku, majlis sekali dengan adik dia..jimat. hahaa

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers