Saturday, August 7, 2010

Letak Gambar Di Blog?

Ramai bertanya kat aku, apsal tak letak gambar kat blog? Means, gambar muka sndiri la..Erm..Pe aku nak jawab ek? Jawab sebab malash bole? Hehehee..Blog aku yg seblom ni memang pnoh la dengan gambar. Tapi blog yang baru nih aku decide malas la nak letak gambar. Ala, aku bukan artis pon, muka cam princess ke, aku just orang biasa-biasa. Low profile. So, perlu apa untuk meletak gambar? Hak individu masing-masing la sama ada nak letak gambar or tak kan? Mereka yang dah kenal aku pon tau rupa kau camne kan. Yang tak kenal tu, pandai-pandai la cari sendiri. Hahaa..


Ala, nanti kalau aku rase cam terbuka hati, aku letak la gambar eh. Skang nie nak join contest ke, tag ke, giveaway yang memerlukan aku letak gambar muka aku, terpaksa cancel nak join. Bukan pe..Aku kan pemalu..Hehe..




2 comments:

Thank You!! ^_^

Labels

Followers