Tuesday, July 13, 2010

Cute Blogger Award





hurmmm dapat tag ni dari MZ HANY…Thanks sis!


1. Apa nama blog dan kenape letak name tu?

LADY D'YOT
Nape aku letak? suketi aku la nak letak nama pe kann..dah blog aku..erk, tetibe terkasar..i'm sorry~ erm...dyot nie nama atuk aku panggil..diah jadi dyot. aku pon tak paham nape. then, dyot tu maksudnya Do Your Own Thing..means, ko wat keje ko, tak payah sebok2 hal orang len..lady tu sbb aku pompuan ler. Takkan nak letak incik d'yot plak..cam pelek daaa..

2. Jelaskan kenapa & bagaimana anda boleh dapat idea nk letak nama URL blog anda?

camne dapat idea ehh..ntah. aku rase cam besh and simple je. aku letak lah. amik masa beberapa hari gak la nak cari nama untuk blog nih. last2 jumpa gak..


3. Bila blog anda mula beroperasi?

1 julai 2010..new born!


4. Siapa follower pertama anda?

nard elainy...hahaha!


5. Ucapan kepada si pemberi award

macehhh sis hany~ award first for this blog!



6. Tag 9 org yg anda rasa patut terima award ni. :)
1)pyelonc
2)edura hanum
3)sape2 yang jadi follower aku



3 comments:

Thank You!! ^_^

Labels

Followers