Friday, July 9, 2010

Kau Cantik..Tapi Aku Benci Kau.

Tibe-tibe nak benci orang plak nih...Apa kes nih..


Lumrah hidup. Manusia ada yang dilahirkan cantek, kurang cantek, pandai, kurang pandai dan sebagainya. Baru lah balance kan? Kalau semua cantek je, rupa sama je, kang bosan lak manusia nak idup kat dunia nih. Aku suke tengok pompuan cantek, laki ensem. Tapi aku bukan la lesbo or playgirl ye. Aku mengagumi ciptaan Tuhan. Indah. Menawan. Tapi sayang, kalau muka je cantek tapi perangai nauzubillah. Aku kurang gemar la ngan pompuan and ladies2 yang muka je cantek, tapi...


1. Gelak kuat2 depan orang ramai
- Nie gelak yang tahap bergegar la. Kalau tengah makan kat restoren ke, tibe2 boleh dengar dia gelak tu cam sore halilintar. Aishhhh..Lagi hebat kalau gelak sampai tepuk2 meja tu. Orang sekelilling pon rase terganggu tau! Cik kak, muka tu dah cukup cun dah, tapi nak gelak tu control2 ayu ler cket..Kalau gelak pon mengalahkan lelaki. Lelaki nak kata pe? Nak bantai gelak kuat2, gi balik umah je la. Takde sape kisah.


2. Merokok
- Yang nie memang ler memang aku tak minat..Ye, aku tau tu privacy masing2. Tapi aku pon ada privacy gak. Kot ko nak merokok seblah aku, then hembus2 asap kat aku, ada gak yang dapat pelempang free kan..Opsss..Sowie, i tak biasa nak kasar2 ni lah. Kalau nampak lelaki merokok, normal la kan. Derang nie memang degil, dah cakap rokok membahayakan kesihatan, still nak wat gak. Tapi kalau gadis ayu, bertudung, pastu merokok..Aishhh..Ada kecacatan di sitoo..Kang ko dah kawen, pregnen, masih hisap rokok lagi..Puhhh..puhhh...Cian kat baby dalam perot tu..Sesak napas dia bila mummy dia tak habis2 isap asap beracun.Huk huk..


3. Pakai baju tapi macam tak pakai baju
- Erk...erk...camne tu? Means, sexy tak hengat laaaa..Cam tak de beza lak bila tgok dia nih. Pakai baju ke tak nih? Ke men kaler je badan dia tu bagi nampak cam pakai baju? Uhuhuu..Kaum adam suke ler golongan camni kan. Yela, sekali pandang rezeki beb..rezeki..Mata tu toksah alih ke lain...Coz bila dua kali pandang dah kira dosa lak..Aisssshh..!! Tak payah la tayang sume nye kat orang kot. Rugi beb..rugi...Kot suke sangat nak sexy2, ko pakai kat bilik tido je la..Kat umah pon bahaya gak. Lain la takde lelaki2 lain kannn..Ye, aku tau tu privacy ko nak pakai apa kan. Nie blog aku, suketi aku la nak bebel apa kannnn...Har har harrr..


4. Berlagak classy
- Hohooo..Tak reti nak cari word yang seswai dalam bm. Camne dimaksudkan dengan classy tu?? Yer laaa, dah cantik, or perasan cantik, mestila cket2 ada gak rase perasan bagos kan. Means, ko nak berkawan pon, memilih..Nak kawan yang setaraf ngan ko je la kan..Yang cantik2 gak, bergaya gak, berharta gak...Pastu nak makan pon, tak main la tempat cam mamak la, food court la, "eeeeuww..i tak biasa la..kotor la tempat nie u..." "alaa, mana ada class nak makan kat tempat2 camnih.." Aishhh..Nyampah aii..Kecantikan ko tu hanya sementara je la. Harta yang ko ada tu pon takkan berkekalan. Tak payah la nak memilih sangat. Manusia asalnya sume sama je. Dari tanah gak. Ko tu dijadikan dari berlian ke? Tade nyerrrr...




Ok, habis dah aku membebel. Aku tau aku bukan la sape2 nak cakap camni..Bukan la nak menyampah, just menyuarakan rase tak suke..Lantak korang la pe nak wat. Ada aku kisah? Tapi tak suke tetap tak suke...Uhuhuu..



Bye.




2 comments:

  1. aku pun xsuka dengan org classy nie
    konon ar tempat2 cam kedai mamak.kedai tepi jalan tue xsesuai.
    pirahhhhhhhhhhhhhhhh....kalau anak kaya aku xkisahlah.
    kalau cam kita juga...mmg rasa nak bagi pelempang 100x biaq sedar diri

    ReplyDelete
  2. bia selebet, janji ada duet..hik hik..

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers