Thursday, July 21, 2011

Alangkah Best Kalau..

Alangkah best kalau pinjaman ptptn dapat bertukar ke biasiswa..
Memang senyum sampai ke telinga



ye, memang boleh!!
Tapi tawaran tu hanya start tahun 2010 dan aku grad pada tahun 2009..
T_______T



Dah hantar surat rayuan, tapi still dia kata tak boleh...



Ala, boleh laa..boleh laa...
Saya dah lepas semua syarat,
cumeeee...saye grad TERawal jer...
Plzzzz.....~




3 comments:

  1. apa syarat nak jadi biasiswa yer
    aku pun konvo 2009

    ReplyDelete
  2. edura: yg aku tau kena degree first class dari mana2 ipta. leh refer kat link nih http://warnakasehkita.blogspot.com/2011/06/cara-cara-nak-tukar-pinjaman-ptptn-ke.html

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers