Thursday, July 21, 2011

Cantiknya Kamu..



Siapa yang tak knal dia? Gadis yang namanya meningkat naik selepas menyertai salah sebuah rancangan realiti terbitan astro..nama nya seringkas perwatakan orang nya..simple tapi menawan.


Aku cukup tertarik dengan empunya diri. Bukan lah tertarik kerana jatuh hati..Haihh..Tapi sebab pakej yang dimilikinya..wajah cantik..sopan..berakhlak..tinggi pengetahuan agama nya..tak sosial..merendah diri..comel..berkerjaya..mesti ramai laki terpikat kat dia kan? Teringin nak follow cara dia berpakaian..cantik dan sopan..weuweee..;) kalau follow kat facebook dia pon, status dia banyak post tentang nasihat-nasihat, doa-doa dan sebagainya yang bermanfaat.


Can u be my icon? Dear miss...?

Kalau aku pakai camni gi opis ok tak? secretary muslimah..heee...;)


1 comment:

  1. blh je ko dress camnie
    mesti lagi bertambah cun

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers