Thursday, July 14, 2011

Giveaway Tiny Pillow

Nak join, bleh klik link nie:

http://www.blogger.com/img/blank.gif



Syarat penyertaan:

1. mestilah follower blog ini - done!
2. buat satu entry mengenai mengapa korang suka dengan tiny pillow felt craft yang dni buat ;) ceritakan jika korang menang giveaway ini, warna dan design bantal macam mana yang korang inginkan. - done!

Ok, meh nak cite meh...aku suke tiny pillow felt craft nie sebab nampak comel sangat2..kat lua pon cam tak banyak jual je, dapat yang hand made punye mesti lagi syok kan? so, teringin la sangat2 nak memiliki satu..sebab aku suke benda yang cute2 and unik nie..muahaha..kalau dapat menang felt craft nie, aku nak warne baby blue and font dia colour dark purple..tulis nama Lady Dyot..pastu ada love cute sebagai penghias. heheee...cumel! hope2 menang. Leh jadi kenangan sepanjang aku menceburkan diri dalam dunia blogging nih.. aminnn~

3. tingalkan komen beserta link entry penyertaan korang di kotak komen entry giveaway ini.-done!

4. tak perlu letak banner giveaway di sidebar blog cuma muatkan dalam entry je ^__^ - done!

5. mestilah warganegara Malaysia yang mempunyai blog serta beralamat di Malaysia. - done!

6. tarikh tutup penyertaan adalah pada 23 Julai 2011 jam 11 malam. - done!

7. 3 orang pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah.
mana-mana blogger yang pernah beli tiny pillow/membeli tiny pillow sepanjang giveaway ini berlangsung, dni akan masukkan 3x nama korang untuk cabutan bertuah...






4 comments:

  1. good luck..kalu dapat sedap tido peluk

    ReplyDelete
  2. salam, dear..

    terima kasih kerana sudi join GA ni :') terharu oooOoo dni hehe... semoga bertuah tau!

    ReplyDelete

Thank You!! ^_^

Labels

Followers