Monday, July 4, 2011

Ekspedisi Sg. Chongkak




main entrance..



2 minggu berturut-turut berkelah dan menghabiskan masa di sg.chongkak...yipeee!!


Minggu lepas dah pegi, minggu ni pegi lagik..hehe..Bila dah letih bekerja atau kepala kusut memikirkan banyak perkara and masalah yang tak sudah-sudah, pekata bila weekend tu cari la tempat untuk beriadah atau berkelah..Bukan saja dapat mencari ketenangan, tetapi juga dapat merapatkan ukhwah dan silaturrahim sesama kita..



Kalau di suruh pilih antara pantai dan sungai, aku lebih prefer sungai coz kawasannya yang sejuk dan air nya yang bersih...Nyaman dan menyegarkan..Walahh! ;D ditambah lak ngan BBQ, memang best lahh...Aku perap sendiri tau ayam BBQ nih..handmade..hihii..



Sg. Tekala pon best gak, tapi kecik cket dari sg. chongkak nih...Tak kisah la, mana-mana pon tetap best..;)




1 comment:

Thank You!! ^_^

Labels

Followers